Роб Томъс обяви нов албум и пусна новия си сингъл

Written by on 25.02.2019

Носителят на множество награди Grammy певец и композитор Роб Томъс обяви излизането на дългоочаквания си четвърти студиен албум “Chip Tooth Smile”, който ще бъде на пазара на 26 април. Новината е придружена от първия официален нов сингъл на изпълнителя “One Less Day (Dying Young)”, който излиза днес.

Създаден от Томас и продуциран от Бъч Уокър (Panic! At The Disco, P!nk), сингълът “One Less Day (Dying Young)” е наличен във всички дигитални платформи и е придружен от официален видеоклип, който е дело на режисьора Andy Morahan (George Michael, Elton John, Aerosmith, Guns N’ Roses).

„Това е апел за живота и начинът, по който го живеем”, споделя Томас. „Да живееш още един ден е привилегия, която не всички получават, така че прави всичко, което можеш, с нещата, които живота ти предоставя.”

Роб Томъс ще отпразнува излизането на новия си албум ”Chip Tooth Smile” с лятното си турне в Северна Америка. Концертите ще започнат на 28 май в Red Bank, Ню Джърси, в центъра за изкуства Count Basie и ще продължи до началото на август.

 

 

Източник: Meloman.bg


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Hit FM (32kbps AAC)

Current track
TITLE
ARTIST

Background