Енрике Иглесиас и Jon Z с яка нова версия на „Despues que te perdi“

Written by on 14.03.2019

Днес (13 март) е премиерата на новия сингъл на суперзвездата Eнрике Иглесиас в колаборация с латино трап феномена Jon Z. Двамата представят нова, страхотна версия на парчето на Jon Z – “Despues que te perdi”.

Енрике Иглесиас не спира да изненадва почитателите си и сега за първи път се впуска в латино трап жанра с помощта на Jon Z. Преди време приятел на звездата му пуска оригиналната версия на Jon Z – “Despues que te perdi”, която до момента има над 10.1 милиона гледания в YouTube и над 1.2 милиона стирйминга в Spotify.

Енрике Иглесиас толкова е впечатлен от парчето, че лично се свързва с пуерториканската сензация Jon Z и му предлага да направят дуетна версия на “Despues que te perdi”.

Резултатът е страхотен микс между баладачния стил на латино звездата и суровия трап бийт на Jon Z, като притежава всички необходими елементи, за да се превърна в следващия голям хит в кариерата на двамата артисти. Jon Z и Енрике успяват да създадат песен и видео към нея, които със сигурност ще развълнуват публиката по целия свят.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Hit FM (32kbps AAC)

Current track
TITLE
ARTIST

Background