Рита Ора пусна очакваното официално видео към „Only Want You“

Written by on 08.03.2019

След като издаде своя нов сингъл “Only Want You” (feat. 6LACK) миналия петък, днес Рита Ора разкрива и официалното видео към него.

Клипът, който е режисиран от Hannah Lux Davis, идва малко след началото на първата част от очакваното с нетърпение турне “Phoenix World Tour”, което стартира на 1 март в Австралия. С препратки към естетиката на 50-те години, Рита се въплъщава в различни версии на себе си, от облечена в елегантна рокля клубна певица до роля с класическа визия на сервитьорка.

„Толкова се забавлявах по време на снимките на видеото, че нямам търпение да го споделя с всички вас. Това е една от най-любимите ми песни в албума, а участието на 6LACK я прави наистина специална. Надявам се да ви хареса”, споделя звездата.

Рита продължава да доказва, че е артист, който трябва да следим отблизо. С излизането на отличения с платинен сертификат албум “Phoenix”, тя чупи рекорди с водещия запис от него – ”Let You Love Me”, който стaва нейния тринайсети сингъл достигнал до Top 10. С това Rita поставя нов рекорд във Великобритания за записи от британска солова изпълнителка постигнали този успех.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Hit FM (32kbps AAC)

Current track
TITLE
ARTIST

Background